Технологии, които вероятно ще видим в близкото бъдеще! ТОП 10 (2019)

Бъдещето е тема интересуваща хората от хилядолетия, но аз няма как да знам какво ще бъде то, но мога да опитам да предположа или поне в технологично отношение. Като голям почитател на научната фантастика, в това видео си позволих освен различни източници на съдържание да използвам и малко повече от моята фантазия. Не е нужно да приемате всичко казано за чиста монета, това са просто предположения. Бъдещето винаги ще си остане все толкова необятно.

П.П. Е, освен ако не измислим машина на времето! Но за целта първо ще трябва да си обясним нов модел на физиката, пък след това ще можем да поговорим и за това… Впрочем!… Вие смятате ли, че пътуването във времето е възможно?

? Абонирайте се за:
Youtube: https://www.youtube.com/user/SuperHan
Facebook: https://www.facebook.com/superhandy.org/
Instagram: https://www.instagram.com/super.handy/

Официална страница: www.superhandy.org

Предишни епизоди:
– Странни бизнес идеи, които са направили много пари! TOP 10 (2019) https://youtu.be/B8ty8TMPopc -Устройства и технологии, които не са наложили на пазара! ТОП 10 (2019) https://youtu.be/s_6zhfz9Qy8 -Уникални деца гении по света! ТОП 10 (2019) https://youtu.be/eeoHz3T6K8w
-Изобретенията, които промениха света! ТОП 10 (2019) https://youtu.be/qvn1iaBHcfs
– Места в Слънчевата система, където може да има живот! https://youtu.be/LP2XAiQRYAY
– 7  ФАКТА ЗА СЛЪНЧЕВАТА СИСТЕМА https://www.youtube.com/watch?v=cHlWV

Надявам се това видео да ви е харесало, а ако е така, дайте един палец нагоре, абонирайте се за канала с камбанката и можете да го споделите в социалните мрежи. Така ми помагате изключително много. Благодаря Ви!

Facebook коментари

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*