Как се прави Арбалет от моливи? (Office weapon)

Кой обича скуката? Май никой! Още по-лошо е ако ви свари в офиса, когато няма работа…за това реших да ви покажа този Арбалет от Моливи. С него ще избягате от скуката!
Във всеки офис се намират канцеларски материали, а те ще са ви напълно достатъчни за направата на това минималистично оръжие.
Ето ги и инструкциите! Можете също да изгледате Видеото в края на статията.

А ето и какво ще ви е нужно:

– 4 молива
– химикалка (която се разглобява)
– ластици
– тиксо

 

Започнете като залепите моливите два по два успоредно с тиксо, за да получите две еднакви основи.

1

 

Към единият чифт моливи залепете корпуса на химикалката, както виждате на снимката (Видеото). Химикалката ще бъде дулото на вашият Арбалет. Може да изнесете корпуса малко напред.
2

 

С помощта на ластиците закрепете двете основи перпендикулярно, както е показано на снимките (Видеото). Добавете няколко ластика за по-добра стабилност.
3

Когато конструкцията е готова, може да добавите и ластика за стрелба. Използвайте по-плътен ластик, за повече сила. Трябва да закрепите ластика с тиксо, както е показано на снимката. Опитайте се да го захванете равномерно и от двете страни на арбалета.
4


За да бъде по удобно за стреляне, аз използвах капачка от химикалка за държач на стрелите. Направих цепнатина с нож в корпуса на капачката и в нея прекарах ластика за стреляне. Укрепете ластика за държача с тиксо.
5

За стрели на вашият арбалет използвайте пълнители от химикалки… и внимавайте, дори минималистичен, арбалетът може да бъде опасен за нечие око.
6

А как стреля моливното ни оръжие? Може да откриете във Видеото долу.

Facebook коментари

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*