4 Идеи за ежедневието (Life hacks) Видео

Няколко интересни идеи, които най-вероятно сте виждали. Ние просто решихме да споделим тези, които лично сме изпробвали.

 

1. Разкопчаващ се цип

untitled-1untitled-2

Предполагам всеки от нас се е сблъсквал с този проблем, доста е досадно е! Не всеки може да си зашие нов цип, пък и понякога ситуацията не го позволява. Ето и решението в подобни моменти. Можете да свалите халката от вашите ключове и да я закрепите за дупката на ципа, след това я прекарвате през копчето на дънките. Ами да…това беше.

2. Разпилени ключове

untitled-3

 

Да, това е доста гадно. Аз лично никога не съм могъл да си харесам ключодържател и всъщност идеята да използвам катинарче си е изцяло моя, на мен лично много ми допада пък и ако нямате под ръка друго нещо си е идеален вариант.

3. Говорител за телефон.

untitled-4

Не ми казвайте, че не сте изпадали в ситуация в която нямате на какво да слушате музика, а от това зависи настроението на компанията. Ето и решението на въпроса… можете просто да използвате ролката на тоалетната хартия, тя ще увеличи звука от телефона ви двойно.

4. Ученически трик

untitled-5 untitled-6

Направо полудявах като трябваше да пиша цели страници с едно и също в училище. Дали ще са думи по английски или поредното наказание, няма значение… все си беше досадно. Как тогава не съм се сетил, че мога да залепя няколко химикалки една за друга и да си спестя мъките.

Ако има нещо неясно, изгледате видеото:

 

 

Facebook коментари

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*